Πώς μπορούμε να γίνουμε Β2Β πελάτης;

Πώς μπορούμε να ξεκινήσουμε με την :Dribe;

To να ξεκινήσετε με την :Dribe είναι μια απλή διαδικασία, η οποία μπορεί να περιγραφεί σε τέσσερα απλά βήματα.

  1. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας εδώ. Θα επικοινωνήσουμε σύντομα για να δούμε τα επόμενα βήματα και να διασφαλίσουμε ότι η :Dribe είναι η καλύτερη λύση για εσάς. Με το να υπογράψετε συμφωνία με την :Dribe, δεν δεσμεύεστε με συγκεκριμένα αυτοκίνητα.

  2. Αφού ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα προστεθείτε στo Βusiness Portal της :Dribe.

  3. Από εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε να ορίζετε την πολιτική αυτοκινήτου της εταιρείας σας, δημιουργώντας οχήματα και προσθέτοντας υπαλλήλους. Δείτε το demo τoυ Portal μας εδώ.

  4. Οι εργαζόμενοι θα ειδοποιηθούν μόλις δημιουργηθεί το Portal και, από εδώ, μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή, να εγγραφούν, να κλείσουν το επόμενο όχημά τους και να το παραλάβουν. Τα πάντα τα διαχειρίζονται μέσω της εφαρμογής και έχουν τον πλήρη έλεγχο του εταιρικού τους αυτοκινήτου.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις μας; Θα χαρούμε πολύ να σας λύσουμε όλες σας τις απορίες και να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε με την :Dribe. Ξεκινήστε, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας εδώ. Θα επικοινωνήσουμε σύντομα για να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σας και να συζητήσουμε τα επόμενα βήματα.