Αναμενόμενη κατάσταση οχήματος κατά την παράδοση

Δεν είσαι σίγουρος για την κατάσταση του αυτοκινήτου σου κατά την επιστροφή του; Στην :Dribe, έχουμε την πολιτική φθορά από συνήθη χρήση, αλλά για λόγους διαφάνειας έχουμε κατηγοριοποιήσει τις ζημιές του αυτοκινήτου σε δύο κατηγορίες: σε "αποδεκτές ζημιές" και σε "μη αποδεκτές ζημιές".

Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα σχετικά με την πολιτική φθορών από συνήθη χρήση.

Το κόστος της επισκευής των ζημιών που εμπίπτουν στην κατηγορία «Μη Αποδεκτές», θα το επομιστεί ο εκάστοτε χρήστης, σύμφωνα με την ισχύουσα απαλλαγή ή τον παρόντα τιμοκατάλογο.

Χρεώσεις και πιθανά επιπρόσθετα κόστη

Οι οδηγίες, οι πολιτικές και οι κανόνες μας για τη χρήση της υπηρεσίας :Dribe είναι ζωτικής σημασίας και συνιστούμε θερμά στους συνδρομητές μας να τις ακολουθούν. Σε αντίθετη περίπτωση, ενδέχεται να προκύψουν έξοδα ή απώλειες για εμάς. Ακολουθεί μια περίληψη σχετικά με τις χρεώσεις που ενδέχεται να επιβαρυνθείς, εάν δεν χρησιμοποιήσεις το αυτοκίνητο όπως προβλέπεται.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι οι χρεώσεις δεν αποτελούν και δεν θα αποτελέσουν ποτέ πηγή εσόδων για την :Dribe. Τα παρακάτω ποσά καθορίζονται με βάση το άμεσο κόστος που επιβαρυνόμαστε ανάλογα με την κάθε περίπτωση ή τις έμμεσες απώλειες που προκύπτουν από την κακή χρήση ενός οχήματος. Για παράδειγμα, εάν ένα αυτοκίνητο επιστραφεί με ζημιές και χρειάζεται επισκευή.

Τιμοκατάλογος

Κόστη για την επισκευή μικροζημιών

Διαχειριστικά κόστη

Εάν δεν τηρήσεις τους όρους της μίσθωσης κατά την επιστροφή του οχήματος

Πιθανές μεταβολές τιμών

Τι περιλαμβάνει η ασφάλειά μου;

Η ασφάλεια του οχήματός σου περιλαμβάνει μεικτή ασφάλιση και ασφάλιση αστικής ευθύνης, αλλά εσύ ο ίδιος είσαι αναλαμβάνεις τις ζημιές για τις οποίες ευθύνεσαι, μέχρι το ποσό της απαλλαγής.

Απαλλαγή 500€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Λάβε απαντήσεις στις ερωτήσεις σου

Για να σε βοηθήσουμε να λάβεις όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι, δημιουργήσαμε την κατηγορία Συχνές Ερωτήσεις (FAQs), με πιθανές πληροφορίες που θα χρειαστείς.