Πώς μπορώ να αλλάξω τα χειμερινά μου ελαστικά;

Μεταξύ 15 Οκτωβρίου και 15 Απριλίου, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα αλλάξετε σε χειμερινά ελαστικά. Θα ειδοποιηθείτε σχετικά μέσω της εφαρμογής και μέσω email, αλλά είναι δική σας ευθύνη να το κάνετε. Ευτυχώς, είναι αρκετά απλό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τη Euromaster. Αφού λάβετε το email, επικοινωνήστε με τη Euromaster για να κανονίσετε σε ποιο κέντρο ελαστικών Euromaster θέλετε να αλλάξετε τα ελαστικά σας.

Η αλλαγή ελαστικού περιλαμβάνεται στη συνδρομή σας.

Ως :Driber, θα αλλάξετε τα ελαστικά σας στη ΧΧΧΧΧΧ – και η αλλαγή ελαστικών περιλαμβάνεται στη συνδρομή σας στην :Dribe. Είναι σημαντικό να αλλάξετε ελαστικά κατάλληλα για την εποχή, ώστε να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή πρόσφυση στον δρόμο. Ταυτόχρονα, θα έχετε επίσης καλύτερη οικονομία καυσίμου.

Πότε πρέπει να αλλάξετε τα ελαστικά σας;

YΘα λαμβάνετε πάντα ένα email όταν είναι ώρα για αλλαγή ελαστικών. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι το email που σχετίζεται με την :Dribe είναι αυτό που ελέγχετε τακτικά.

 • Αλλάξτε σε χειμερινά ελαστικά: από 1η Οκτωβρίου και το αργότερο την 1η Δεκεμβρίου

 • Αλλάξτε σε καλοκαιρινά ελαστικά: από την 1η Απριλίου και το αργότερο μέχρι τις 15 Μαΐου

Πληρώνετε για χειμερινά ελαστικά μέσω της μηνιαίας συνδρομής σας από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 15 Απριλίου. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να παρατηρήσετε υψηλότερη τιμή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Τα νέα αυτοκίνητα από την Dribe είναι εξοπλισμένα με ελαστικά κατάλληλα για την εποχή:

 • Καλοκαιρινά ελαστικά: από 15 Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου.

 • Χειμερινά ελαστικά: από 1 Νοεμβρίου έως 15 Απριλίου.

Σημείωση: Δεν επιτρέπεται η επιστροφή αυτοκινήτου με λάθος εποχής ελαστικά . Αν πάλι επιστρέψετε το αυτοκίνητό σας με λάθος ελαστικά, θα κοστίσει 999 DKK, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, για να αλλάξει η :Dribe τα ελαστικά. Δείτε εδώ τον τιμοκατάλογο μας. Είναι απαραίτητο να κάνετε κράτηση τουλάχιστον πέντε εργάσιμες ημέρες νωρίτερα για να διασφαλίσετε ότι τα ελαστικά σας είναι διαθέσιμα στη ΧΧΧΧΧΧ.

Πώς να κλείσετε ραντεβού:

 • Book at Euromaster.dk

 • Εισαγάγετε τον αριθμό εγγραφής σας και κάντε κλικ στο "Επιβεβαίωση".

 • Επιλέξτε το εργαστήριο από το μενού.

 • "Επιλέξτε την υπηρεσία "SEASON CHANGE DRIBE".

 • Στη συνέχεια, επιλέξτε την ώρα που σας ταιριάζει καλύτερα και κάντε κλικ στο "Επιβεβαίωση".

 • Συμπληρώστε το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου και το email σας.

 • Κάντε κλικ στο "Επιβεβαίωση". Τώρα θα λάβετε επιβεβαίωση παραγγελίας μέσω email.

Εάν θέλετε να αλλάξετε την ώρα του ραντεβού σας, μπορείτε να πάτε πίσω στη σελίδα κράτησης και να επιλέξετε μία νέα. Φροντίστε να είστε εκεί 15 λεπτά πριν το ραντεβού σας. Επίσης, θυμηθείτε τα μπουλόνια ασφάλισης στις περιπτώσεις όπου υπάρχουν κορυφές ασφάλισης στους τροχούς. Είναι είτε στον θόλο του τροχούτ είτε σε μια μικρή μαύρη τσάντα στο πλάι του πορτμπαγκάζ. Εάν δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στο Euromaster, ακυρώστε το ραντεβού σας. Η Euromaster χρεώνει ένα τέλος 249 DKK για μη συμμετοχή.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΗ EUROMASTER ΕΔΩ

Μπορείτε να αλλάξετε τα ελαστικά σας στα ακόλουθα κέντρα Euromaster:

Zealand:

Copenhagen - Bothavnsgade 20, 2450 Copenhagen SV Herlev - Literbuen 8, 2740 Skovlunde Brøndby - Nyagervej 10, 2605 Brøndby

Funen and Jutland:

Aalborg - Rebslagervej 2C, 9000 Aalborg Kolding - Platinvej 12, 6000 Kolding Skejby - Graham Bells Vej 38, 8200 Aarhus N Odense - Peder Wessels Vej 13, 5220 Odense

In doubt about which tires are mounted on your car?Σε περίπτωση αμφιβολίας για το ποια ελαστικά είναι τοποθετημένα στο αυτοκίνητό σας;

Εάν το ελαστικό φέρει το σύμβολο M+S και το σύμβολο του βουνού και της νιφάδας χιονιού στο πλάι, είναι χειμερινό ελαστικό. Εάν υπάρχει μόνο το σύμβολο M+S, θα μπορούσε να είναι ένα ελαστικό όλων των εποχών. Ένα καλοκαιρινό ελαστικό δεν έχει συγκεκριμένη σήμανση στο πλάι. Εάν δεν είστε σίγουροι, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 70 23 74 23 ή στο info@dribe.dk.