Το :Dribe App

Πώς μπορώ να διαγράψω τον προφίλ μου στην εφαρμογή;

Εάν θέλεις να διαγράψεις εντελώς τον λογαριασμό χρήστη σου, μπορείς να το κάνεις απευθείας στην εφαρμογή. Πήγαινε στο "Προφίλ", "Ρυθμίσεις", "Πληροφορίες προφίλ" και "Διαγραφή λογαριασμού".

Λάβε υπόψη ότι μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου μόνο όταν όλα τα :Dribe οχήματά σου έχουν επιστραφεί και δεν έχεις πλέον ενεργή συνδρομή.