Παραλαβή και παράδοση

Πώς μπορώ να παραλάβω ή να επιστρέψω το όχημά μου;

Παραλαμβάνεις και αφήνεις το όχημά σου σε μία από τις δύο τοποθεσίες μας εντός Αττικής. Βρες τις τοποθεσίες εδώ.

Όταν ανοίγεις την εφαρμογή σου, πρέπει να μεταβείς στο "Το Όχημά μου" και μετά να κάνεις κλικ στο "Προγραμματισμένο". Εδώ, απλώς κάνε σκρολ προς τα κάτω στην οθόνη μέχρι να βρεις την Έναρξη παραλαβής" ή "Παράδοση" και ακολούθησε τη ροή που εμφανίζεται στην εφαρμογή.

Παραλαβή

Μπορείς να παραλάβεις το όχημά σου ανά πάσα στιγμή, 24/7. Η όλη διαδικασία είναι απλή, με την εφαρμογή να σε καθοδηγεί σε όλη τη διαδικασία. Ξεκίνα την παραλαβή σας κάνοντας κλικ στο "Έναρξη παραλαβής" στην εφαρμογή σου.

Παράδοση

Εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά, πρέπει πάντα να επστρέφεις το όχημά σου στην τοποθεσία :Dribe όπου ολοκήρωσες την παραλαβή.

Κατά την επιστροφή
  • Πινακίδες θα υποδεικνύουν πάντα την αντίστοιχη τοποθεσία που πρέπει να παρκάρεις το όχημά σου. Μπορείς να πραγματοποιείς επιστροφές ανά πάσα στιγμή, 24/7.

  • Τοποθέτησε τα κλειδιά στο ντουλαπάκι και κλείδωσε το αυτοκίνητό σου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή στο σημείο παράδοσης. Το αυτοκίνητο θα απενεργοποιηθεί στη συνέχεια.

Λίστα ελέγχου για επιστροφή

Ακολουθεί μια λίστα ελέγχου που πρέπει να διαβάσεις προτού αφήσεις το όχημά σας.

  • Μην ξεχάσεις να καθαρίσεις το σου (εξωτερικό πλύσιμο, εσωτερική σκούπα και καθαρισμός επιφανειών).

  • Επέστρεψε το κλειδί.

  • Βεβαιώσου ότι το αυτοκίνητο έχει ανεφοδιαστεί με καύσιμα πριν από την επιστροφή.

  • Μην ξεχάσεις να αφαιρέσεις τα προσωπικά σου αντικείμενα όπως γυαλιά ηλίου, καθίσματα αυτοκινήτου κ.λπ.

  • Διεκπεραίωσε την πληρωμή πιθανών κλήσεων στάθμευσης, καθώς ενδέχεται να συνδέονται με τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

  • Βεβαιώσου ότι υπάρχουν όλα τα αντικείμενα που υπάρχουν με το όχημά σου, όπως τα χαλάκια και το βιβλίο service.

  • Κλείσε τα παράθυρα και, εάν υπάρχει, την ηλιοροφή.

Μπορώ να ακυρώσω την κράτηση του οχήματός μου πριν το παραλάβω;

Ναι, μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία σου ανά πάσα στιγμή μέσω της εφαρμογής. Εάν ακυρώσεις σε διάστημα λιγότερο από 30 ημέρες πριν από την παραλαβή, θα χρεωθείς με το 80% της πρώτης περιόδου ενοικίασης. Εάν ακυρώσεις σε διάστημα μεγαλύτερο από 30 ημέρες πριν από την παραλαβή, θα χρεωθείς 15%. Έχεις την επιλογή να προσθέσετε ασφάλιση πρόωρης ακύρωσης κατά τη διαδικασία κράτησης με χρέωση 20€.