Πριν γίνεις Driber

Τι συμπεριλαμβάνεται στην τιμή;

Όλα εκτός από τα αναλώσιμα

Παρόλα αυτά, επειδή μερικές φορές μπορεί να υπάρχουν αμφιβολίες για το τι συμπεριλαμβάνεται, ας το εξηγήσουμε λίγο περισσότερο.

Ασφάλεια

Περιλαμβάνεται μεικτή ασφάλεια με απαλλαγή 500€. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση ζημιάς με δική σου ευθύνη, εφόσον το συνολικό κόστος επισκευής είναι 1.200€, εσύ καλύπτεις 500€ και η ασφάλεια το υπόλοιπο ποσό. Εάν είσαι κάτω των 21 ετών, θα χρεωθείς αυτόματα την ασφάλιση νέου οδηγού (40€ το μήνα) στη τιμή του μισθώματος.

Οδική Βοήθεια

Στη συνδρομή σου περιλαμβάνεται οδική βοήθεια. Εάν το όχημά σου πρέπει να μεταφερεθεί σε κάποιο συνεργείο ή σε συνεργείο της οδικής βοήθειας της αντίστοιχης μάρκας του αυτοκινήτου και χρειάζονται περισσότερες από 24 ώρες από τη στιγμή που επικοινώνησες με την οδική βοήθεια μέχρι το αυτοκίνητο να είναι έτοιμο για οδήγηση, μπορείς να ζητήσεις δωρεάν αυτοκίνητο προς αντικατάσταση. Το αυτοκίνητο προς αντικατάσταση το παραλαμβάνεις την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Μπορείς να βρείς στοιχεία επικοινωνίας και τι καλύπτει η οδική βοήθεια σε κάθε μάρκα αυτοκινήτου εδώ.

Πακέτο Χιλιομέτρων

Συμπεριλαμβάνονται πάντα στη συνδρομή σας 1.000 χλμ. προς χρήση για κάθε μήνα. Μπορείς να επιλέξεις το πακέτο χιλιομέτρων που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου, κατά τη κράτηση του οχήματός σου. Όταν παραλαμβάνεις το αυτοκίνητο, διαβάζουμε αυτόματα τον χιλιομετρητή. Για κάθε 30 ημέρες που οδηγείς, έχεις το πακέτο χιλιομέτρων που έχετε επιλέξει. Παράδειγμα: Εάν έχεις επιλέξει ένα πακέτο 1.000 χλμ. και επιστρέψεις το αυτοκίνητό σου μετά από 90 ημέρες, έχεις καταναλώσει συνολικά 3.000 χλμ (3 x 1.000 χλμ.). Κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου, συγκρίνουμε την ένδειξη του χιλιομετρητή με αυτή της παραλαβής. Εάν έχεις διανύσει 3.500 χλμ. κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα χρεωθείς για τα επιπλέον 500 χιλιόμετρα. Τα αχρησιμοποίητα χιλιόμετρα δεν μεταφέρονται από όχημα σε όχημα. Έτσι, εάν είχες οδηγήσει 2.500 χλμ. στο παραπάνω παράδειγμα, δε θα μεταφέρεις τα τελευταία 500 χλμ. στο επόμενο όχημα σου.